Bakwagen vast in berm tussen snelweg en afrit A2

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op vrijdag rond 19:00 uur moesten de politie, Rijkswaterstaat en een bergingsdienst in actie komen vanwege een gestrande bakwagen op de A2 bij Weert.

Het voertuig was met zijn achterkant muurvast in de natte berm. Dit gebeurde nadat de bestuurder naar rechts had moeten uitwijken om een ongeval te voorkomen. Hierdoor kwam het voertuig klem te zitten tussen de snelweg en de afrit richting Kelpen-Oler/Swartbroek (zuidelijke rijrichting).

Voorbijgangers stopten om mogelijk hulp te bieden. Nadat de politie en Rijkswaterstaat waren gearriveerd, werd de bakwagen door de bergingsdienst uit de natte berm getrokken, waardoor de bestuurder zijn rit kon hervatten. De afrit was tijdelijk afgesloten voor het verkeer maar is inmiddels weer open.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie