Halloweentocht Laarveld-Hushoven

Foto via Wijkraad Laarveld-Hushoven

Ook dit jaar organiseert de Wijkraad Laarveld-Hushoven een Halloweentocht, en alweer op Halloween zelf: 31 oktober aanstaande.

Pompoenen

Vanaf 25 oktober mogen alle kinderen uit Laarveld en Hushoven, nadat ze door hun ouders zijn opgegeven, op kosten van de Wijkraad een pompoen gaan halen bij het bekende adres op de Hushoverweg (bij de familie Pouwels op nummer 67).

Maak hiervan de mooiste, gekste of engste creatie, en zet deze op 31 oktober vanaf 18.00 uur zichtbaar vanaf de straat buiten, natuurlijk met een lampje erin. Tip: begin niet te vroeg, dan is je pompoen ook op de 31ste nog mooi.

De Wijkraad zal via haar website www.wlvh.nl en haar socialemediakanalen de looproute langs alle pompoenen bekendmaken.

Woon je op Hushoven of Laarveld en wil je meedoen, vraag dan of je ouders je aanmelden via [email protected] onder vermelding van de namen van de deelnemer(s) en het adres.

Prijzen

Kleine verandering ten opzichte van vorige jaar: dit jaar zijn er prijzen voor de categorieën Kids tot 7, Kids vanaf 7 en Beste Presentatie. De jurering gebeurt door een kundige jury. Om alle creaties te kunnen beoordelen, worden alle deelnemers gevraagd om een foto (met een grootte van maximaal 500 kb) van hun pompoen zoals tijdens de tocht gepresenteerd te mailen naar het mailadres hierboven, met als bestandsnaam leeftijd_naamkind_adres.jpg.