Online bijeenkomst ‘Levend verlies’

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via MantelzorgNL

Punt Welzijn organiseert regelmatig online bijeenkomsten in samenwerking met andere mantelzorgsteunpunten uit de regio. Op dinsdag 24 oktober van 19.00 tot 20.15 uur is dat een online bijeenkomst voor mantelzorgers over het thema ‘Levend Verlies’.

Levend verlies

Veel mantelzorgers zorgen jarenlang voor iemand met een chronische ziekte of beperking. Verlies van gezondheid en zelfstandigheid heeft invloed op het dagelijks leven. Dit kan gepaard gaan met gevoelens van verdriet en rouw. Tijdens deze online bijeenkomst neemt Hanneke Claassens van het lectoraat Sociale Veerkracht van Fontys je mee in vele verhalen. Ze laat ook zien wanneer en waarom er sprake is van levend verlies. Ze staat stil bij gevoelens van rouw die niet altijd herkend worden. Een ervaringsdeskundige zal vertellen over persoonlijke ervaringen.

Wil je graag deelnemen aan deze gratis bijeenkomst? Meld je dan aan via www.puntwelzijn.nl (via activiteiten/mantelzorg). Daar vind je ook een overzicht van alle activiteiten die er de komende maanden worden georganiseerd.

Bij vragen over de bijeenkomst kun je contact opnemen met Punt Welzijn door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 0495-697900.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie