Saskia’s 100 km voor kankerbestrijding en Toon Hermans Huizen

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondagmorgen 1 oktober, om 6.45 uur, verzamelde een grote groep zich bij het Toon Hermans Huis in de Graaf Jacobstraat. Samen met Saskia Leenders-Wolfs, wethouder Michèle Ferrière van de gemeente Weert, en voorzitter Henk Evers van het Toon Hermans Huis Weert e.o., genoten ze van een vroeg ontbijt.

Om 7.30 uur begon Saskia vanuit Weert aan haar indrukwekkende hardloopuitdaging van 100 kilometer langs vijf van de zes Limburgse Toon Hermans Huizen. Deze start markeerde ook het begin van de Borstkankermaand, een strijd die Saskia zelf twee keer heeft moeten aangaan.

Met deze actie haalt Saskia geld op voor de Limburgse huizen en de Maarten van der Weijden Foundation. Daarnaast streeft ze ernaar om de bekendheid van deze huizen te vergroten. Om 7.30 uur gaf de wethouder van Weert het startschot, waarna Saskia haar reis begon richting het Toon Hermans Huis in Roermond. Later op de dag zal ze de huizen in Sittard, Maastricht en Parkstad Heerlen bezoeken, waar ze naar verwachting tegen 21.00 uur zal arriveren.

Als je Saskia wilt steunen in haar ‘Weg met Kanker’-initiatief, kun je doneren via www.geef.nl/nl/actie/de-weg-met-kanker.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie