Brand in droogmachine bij recyclebedrijf in Kelpen-Oler

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Kelpen-Oler – Op donderdag om 4.15 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege een brand in een bedrijfsgebouw aan de Kelperheide in Kelpen-Oler.

De brand ontstond in een droogmachine bij een bedrijf dat zich bezighoudt met het recyclen van PVC. De brandweer arriveerde snel met een tankautospuit en wist de situatie snel onder controle te krijgen.

Dankzij het doortastende optreden van zowel de medewerkers als de brandweer beperkte de brand zich tot de machine en sloeg niet over naar het pand. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident. De oorzaak van de brand is op dit moment nog onbekend.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie