Heksenheuveltocht in beeld

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 19 november namen ongeveer 250 mountainbikers en gravelrijders deel aan de derde editie van de Heksenheuveltocht, georganiseerd door TWC Nederweert.

Bij de startlocatie, Huyskamer Daatjeshoeve in Nederweert, klonk af en toe gegil. Op dat moment liet een prachtig uitgedoste heks, compleet met kromme neus, de nietsvermoedende deelnemers schrikken. De aanwezigheid van de heks, vuurkorven en rook zorgde voor een griezelige en tegelijkertijd gezellige sfeer.

Tot ieders verrassing bleef het weer gedurende de dag droog en brak zelfs af en toe het zonnetje door. Vanwege aanhoudende regen was het terrein, vooral in het bos, echter drassig en modderig. Bij de aanwezige plassen moest men behendig manoeuvreren om droge voeten te houden.

Op de pauzeplaatsen werd zelfgemaakte warme heksensoep geserveerd. Na alle inspanningen was het aangenaam vertoeven bij de finishlocatie, waar deelnemers onder het genot van hapjes en drankjes op eigen kosten gezellig konden napraten.


Fotobijdragen van Johan Bloemers en Arjanne van Voorst

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie