Mamacita: een nacht van R&B-sensatie in de Paterskerk

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 3 min. leestijd

De Paterskerk in Weert wordt opnieuw het toneel voor een avond vol muzikale betovering en onvergetelijke herinneringen met het veelgeprezen evenement “Mamacita”, georganiseerd door Be Part Events. Na het succes van eerdere edities keert Mamacita terug naar deze historische locatie aankomende zaterdag 25 november.

Mamacita, een concept dat al twee keer eerder heeft plaatsgevonden, werd voor het eerst georganiseerd in de Paterskerk. Het evenement heeft zich sindsdien bewezen als dé plek waar de unieke sfeer van de Paterskerk samenkomt met de nieuwste R&B-klanken, maar er is ook veel ruimte voor de klassieke tunes. Na de eerste succesvolle editie in de Paterskerk verhuisde het concept naar de Nieuwe Markt in Weert voor een speciale Koningsnacht editie.

De Paterskerk, doordrenkt van geschiedenis en omgeven door een aura van mysterie, zal opnieuw fungeren als gastlocatie voor een spectaculaire avond vol R&B-sensatie. Mamacita belooft een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van goede muziek en unieke locaties.

Praktische informatie

 • Naam: Mamacita
 • Locatie: Paterskerk Weert
 • Datum: zaterdag 25 november
 • Tijd: Deuren openen om 18:00 uur
 • Entree geopend tot: 21:30 uur
 • Duur evenement: Tot 01:00 uur
 • Muziekstijl: R&B

Mamacita belooft

 • Een betoverende atmosfeer in de historische Paterskerk.
 • De nieuwste en beste R&B-hits, zorgvuldig geselecteerd om de dansvloer in vuur en vlam te zetten.
 • Een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van goede muziek en unieke locaties.
 • Één plek om samen te komen en het leven te vieren.

Line-up

De line-up bestaat uit lokale talentvolle dj’s en internationaal gerenommeerde R&B-dj’s:

 • 18:00 – 19:30: Miss Nijhof
 • 19:30 – 20:30: Chauns
 • 20:30 – 21:30: Sandy Sara
 • 21:30 – 23:00: Yournewone
 • 23:00 – 00:00: Karyo
 • 00:00 – 01:00: Paul Gouda

Meer informatie

Voor meer details en updates over het evenement, bezoek onze Facebook Event-pagina: Mamacita op Facebook.

Dit is een kans voor muziekliefhebbers om de unieke combinatie van hedendaagse R&B, de historische ambiance van de Paterskerk en de energieke sets van lokale en internationale dj’s te ervaren. De kaartverkoop voor Mamacita is gestart en tickets kunnen worden gekocht via de volgende link: Ticketverkoop Mamacita. Wees er snel bij, want de vraag is groot en de beschikbaarheid is beperkt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie