Succesvolle sponsorloop Saskia Leenders voor Toon Hermans Huizen Limburg

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Saskia Leenders-Wolfs liep zondag 1 oktober, bij de start van de Borstkankermaand, 100 km langs vijf van de zes Toon Hermans Huizen in Limburg. De start van ‘(de) weg met kanker-loop’ was ’s morgens vroeg vanuit het Toon Hermans Huis in Weert.

Zelf kreeg Saskia twee keer de diagnose borstkanker. Met haar sponsorloop zamelde Saskia geld in voor de Limburgse huizen en de Maarten van der Weijden Foundation. Daarnaast wilde ze vooral ook de naamsbekendheid van de huizen vergroten als centra voor leven met en na kanker.

Vrijdagmorgen 24 november was Saskia opnieuw te gast in het Toon Hermans Huis in Weert, daar waar haar succesvolle sponsorloop bijna 2 maanden geleden begon. Nu was zij er om een cheque uit te reiken aan voorzitter Henk Evers. De actie van Saskia heeft in totaal maar liefst € 16.371,20 opgebracht. De helft daarvan gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation voor kankeronderzoek. De andere helft naar de zes Toon Hermans Huizen. Dat betekende dat Saskia aan het Toon Hermans Huis Weert vrijdag een cheque van € 1.364,27 kon overhandigen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie