Heren 1 Rapiditas spelen bepalende thuiswedstrijd

Plaats een reactie

Update – Op zaterdag 25 november spelen de Heren 1 van Handbalvereniging Rapiditas tegen de Heren 1 van HV Gemini uit Voerendaal. Voor deze Limburgse derby hebben de mannen van Rapiditas alle steun nodig van het Weerter publiek. Deze wedstrijd is bepalend voor de top 3 in de eerste divisie. 

Na een geweldige start van het seizoen met maar liefst 8 overwinningen op rij staan de Heren 1 van Rapiditas momenteel op de 3e plaats in eerste divisie. De bezoekende ploeg uit Voerendaal staat op de 1e plek met slechts 1 punt verschil.

Het belooft dus een spannende avond te worden in sporthal Aan de Bron. De mannen kijken ernaar uit om een mooie wedstrijd neer te zetten voor het publiek, maar vooral ook om te laten zien dat ze meedoen in de strijd om het kampioenschap.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 25 november 2023
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Locatie: Sporthal Aan de Bron, Maaslandlaan 3 in Weert
  • Entree: gratis

Update: 24 moet natuurlijk 25 november zijn.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie