Cultuurfonds Limburg investeert in Antje de Musical en schuttersbuks St. Oda

Algemeen Kunst en Cultuur Weert Reageer 1 min. leestijd

Cultuur en natuur in Limburg kregen in het vierde kwartaal van dit jaar een mooie impuls van het Cultuurfonds. Er werd € 253.356 geïnvesteerd in maar liefst 58 kunst-, cultuur-, en natuurprojecten, waaronder Antje de Musical door Stichting Wieërt Amezieërtj en een schuttersbuks voor schutterij St. Oda.

Stichting Wieërt Amezieërtj ontvangt van het Cultuurfonds € 5.000 voor de productie van de musical ‘Antje – de Musical’. Schutterij St. Oda, gevestigd op Boshoven, ontvangt € 3.000 voor de aankoop van een schuttersbuks. De volledige lijsten met toekenningen van het Cultuurfonds zijn via onderstaande links te bekijken:

Over het Cultuurfonds

Het Cultuurfonds investeert elk jaar ruim 35 miljoen euro in cultuur en natuur. Dat geld gaat naar zo’n 3.500 projecten door heel Nederland, in het Caribisch deel van het koninkrijk en in Suriname. Dat doet het fonds met de bijdrage van de VriendenLoterij en Nederlandse Loterij, van schenkers en donateurs en samen met diverse partners. Het Cultuurfonds Limburg is een van de twaalf provinciale afdelingen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie