Jeugd geniet van marshmallows en schaatsen tijdens Oh Dennendroom

Terwijl een deel van Weert zich via social media beklaagt over de late planning van de feestelijke activiteiten en het type ijsbaan in het stadscentrum van Weert, lijkt de jeugd zich daar totaal niet druk over te maken. Zij laten zich juist volledig onderdompelen in het ‘Oh Dennendroom’-festijn dat gisteren van start is gegaan.

Samen genieten ze gezellig rond een knisperend vuurtje van marshmallows, om vervolgens de schaatsen onder te binden en sierlijke rondjes te draaien op de kunstijsbaan die op de Markt is opgebouwd. De feeststemming wordt verder verhoogd door liveoptredens van het Klein Orkest en een boeiende poppenkastvoorstelling.

De eerste avond van dit nieuwe winterse evenement was op donderdag een succes. Wil je ook dat jouw kinderen hiervan kunnen genieten? Dat kan nog tot en met zondag. Het volledige programma is te vinden in het vorige bericht.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel