Wandeltocht in Someren-Eind op zondag 14 januari

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (GekaSkr)

Someren – Op zondag 14 januari 2024 organiseert Wandelsportvereniging Hermode uit Someren-Eind een wandeltocht langs het knooppuntennetwerk. De wandeling start vanuit clubhuis d’n Herd aan de W. Alexanderlaan 5, 5712 CA in Someren-Eind.

Er zijn twee routes beschikbaar: een van 7 kilometer en een van 14 kilometer. De uitgestippelde routes beloven een mooie ervaring. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze wandeltocht. Het startbureau is geopend van 8.00 tot 16.00 uur en biedt koffie, thee, frisdrank, en soep. De inschrijfkosten per route bedragen € 2,-.

Wandelsportvereniging Hermode zet zich in om alle deelnemers te laten genieten van de schitterende, rustige natuurlijke omgeving van Someren-Eind. Voor meer informatie kun je na 18.00 uur bellen naar 06-53323813 of de website www.hermode.nl raadplegen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie