Radio’s voor Kerst in zorgcentra Ververshof & Martinus dankzij wijnbeurs

De zorgteams van Ververshof en Martinus werden vandaag aangenaam verrast. Beide zorgcentra hadden behoefte aan sfeervolle achtergrondmuziek tijdens kerstvieringen en andere activiteiten gedurende het jaar.

Luc Stultiens, namens de Stichting Weerter Wijnbeurs, bracht vreugde naar de centra door hen te voorzien van een aantal radio’s. Vorig jaar organiseerde Stichting Weerter Wijnbeurs in samenwerking met Lions Club Weert Graafschap Horne en Lions Club Weert een wijnbeurs, waarvan de opbrengst nog steeds diverse goede doelen in Weert en omgeving ondersteunt. Bij de aanschaf van de apparatuur hebben ook de Weerter elektronicazaken EP:Tummers en HB Electronica iets extra’s gedaan.

Het officiële moment werd natuurlijk vastgelegd op camera. Inge Hendriks nam namens het team van Ververshof de zeer gewaardeerde spullen in ontvangst, terwijl Natascha Laarhoven dat namens het team van Martinus deed. De bewoners reageerden enthousiast en er werd zelfs gezongen.