Weerter Wijnbeurs steunt ‘de gewoonste zaak van Weert’

Stichting ‘De gewoonste zaak van Weert’ begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij dagbesteding en/of werk. Het team van Stadshotel Weert beleefde vrijdag een feestelijk moment. Rob Verbrugge kwam hen namens Stichting Weerter Wijnbeurs blij maken met een aantal onmisbare zaken: een fantastische foodprocessor (de Mercedes onder deze apparaten) zal hen vanaf nu helpen de meest lekkere gerechten te bereiden. Een printer en lamineerapparaat stellen de begeleiding in staat ondersteuningsmateriaal te maken voor de dagelijkse taken.

Weerter Wijnbeurs

Stichting Weerter Wijnbeurs organiseert jaarlijks samen met Lions Club Weert Graafschap Horne en Lions Club Weert een wijnbeurs. Met de opbrengst worden diverse goede doelen in Weert en omgeving gesteund.

Donatie voor het Stadshotel

Na een rondleiding gegeven door Pascale werd Rob getrakteerd op de beroemde cappuccino met eigen gebakken lekkers. Hij kreeg een toelichting op de manier van werken in het Stadshotel en kon met eigen ogen zien hoe welkom de donatie is. 

Natuurlijk werd het formele moment vastgelegd op de gevoelige plaat. Stef nam namens het team de zeer gewaardeerde spullen in ontvangst in het bijzijn van Brigit Mennen, voorzitter van de Stichting.