Schmink Specialist trekt in voormalig pand Aldi Nederweert

Plaats een reactie

Nederweert – In 2007 start de Schmink Specialist als kleine webshop on the side. Een schot in de roos, want in tien jaar tijd komt er een fysieke showroom, verdubbelt de capaciteit en trekt het succesvolle bedrijf (online en offline) klanten aan uit heel Nederland en België. Zowel voor producten als cursussen. Met als gevolg dat de zaak voor een derde keer uit haar voegen barst. Het eerste weekend van 2024 openen Ben Lutgens en Sonny Sinay daarom een nieuw pand in Nederweert.

Ben en Sonny komen beiden uit ‘het vak’. Ben reist als jonge twintiger met entertainmentteams naar meerdere vakantieoorden, kruipt ruim twintig jaar lang in de huid van Clown Frodie en is oprichter-eigenaar van Annie Matie artiestenbureau. In augustus 2018 verkoopt hij dit bedrijf om zich, samen met zijn partner, volledig te storten op de Schmink Specialist. Sonny, winnaar van The Voice Radio 538 in 2013 en een van de leadzangers in Dinnershow Pandora van 2015 tot 2019, treedt nog steeds op. Sinds september 2023 is hij de leadzanger in New York Dinnershow en Christmas Dinnershow van Cabaret Magiq in België.

Creativiteit en ondernemersgeest

Beide heren hebben duidelijk een passie voor drama en theater en beiden zetten ze hun creativiteit en ondernemersgeest met liefde in voor de Schmink Specialist. In deze speciaalzaak (voorheen Aldi-supermarkt) is alles te vinden op het gebied van schmink, special make-up en grime. In Nederweert worden topcollecties in kostuums, pruiken en accessoires aan het assortiment toegevoegd. Verder draait het professionele docententeam overuren met honderden cursussen en workshops op
jaarbasis.

In totaal beschikken Ben en Sonny over een winkeloppervlakte van 400 vierkante meter plus 600 vierkante meter magazijn. Hiermee zijn ze de grootste Schmink Specialist van Nederland!

Openingsweekend

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari staan tussen 13.00 en 17.00 uur de deuren wagenwijd open voor het grote publiek. Tijdens dit openingsweekend kan iedereen volop genieten van schminkdemo’s en entertainment. Er zijn diverse openingsaanbiedingen en alle klanten maken tijdens dit weekend kans om leuke prijzen te winnen. Het nieuwe adres is de Dokter Schmidtstraat 9 in Nederweert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie