Traumahelikopter naar Nederweert vanwege medische noodsituatie

Nederweert – De hulpdiensten werden zaterdag rond 19.30 uur gealarmeerd vanwege een medische noodsituatie in Nederweert.

In een woning was een persoon er slecht aan toe. De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Er kwamen meerdere ambulance en een Officier van de Dienst Geneeskunde ter plaatse. De traumahelikopter landde in een akker aan de Ospelseweg. De trauma-arts en verpleegkundige werden door de politie opgehaald en naar de woning gebracht.

Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De trauma-arts nam eveneens plaats in de ambulance. De traumahelikopter is naar Maastricht gevolgen om daar de trauma-arts weer op te halen. Over de toedracht en de toestand van het slachtoffer worden geen mededelingen gedaan.