Volleybalcursus Start2Volley in Sporthal Aan de Bron

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

Voor iedereen die graag kennis wil maken met volleybal, organiseert Van Hoorn Carbide VC Weert een volleybalcursus. Het doel van deze cursus is om volleybal toegankelijker te maken voor een breder publiek, zowel voor nieuwkomers als voor mensen met eerdere volleybalervaring.

Start2Volley is een korte cursus bestaande uit 10 trainingen, geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder, zowel met als zonder volleybalervaring. De start van de cursus is medio januari en zal op dinsdagen plaatsvinden in Sporthal Aan de Bron in Weert.

Ze beginnen met eenvoudige basistechnieken, waardoor je snel betrokken raakt bij oefeningen met veel balcontacten. We hanteren een progressieve benadering, waarbij we het tempo geleidelijk opvoeren en overgaan van eenvoudige naar meer complexe oefeningen. Het ultieme doel is om uiteindelijk een partijtje tegen elkaar te spelen.

Indien je interesse hebt, je wilt aanmelden, of je hebt vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected]. De kosten voor de cursus bedragen € 35,-.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie