Ateljee Saar opent pop-up store in de Langstraat

Twee maanden geleden opende de webshop Ateljee Saar en vandaag komt daar een pop-up store in de Langstraat bij. De jonge ondernemers Sarah Neele en Sjoerd van de Winkel waagden de sprong in het diepe en staan te popelen om hun klanten te verblijden met fotogenieke kleding en accessoires.

Fotogeniek

Daar begon het immers mee: fotografie. Al drie jaar weten gezinnen uit Weert en omstreken Sarah te vinden om familiekiekjes te maken. Sarah schiet daarbij niet alleen prachtige plaatjes, maar geeft ook tips over kleding en accessoires die echt het verschil maken in een fotoreportage. Regelmatig krijgt ze daarbij vragen: ‘Waar heb je dit gekocht?’ of ‘Waar kan ik zoiets vinden?’

“Tja, dan kun je het net zo goed zelf aanbieden”, aldus haar vriend Sjoerd. Samen begonnen ze in oktober de webshop Ateljee Saar, om eigen items aan te kunnen bieden aan de klanten van Sarah. Dat beviel hen al snel zo goed, dat ze besloten er nog een schepje bovenop te doen en een pop-up store te openen.

Pop-up store

In de pop-up store in de Langstraat vinden klanten alle items uit de webshop – en zelfs net iets meer. Kleding en accessoires voor zowel kinderen als volwassenen, in lichte en natuurlijke tinten. Van warme truien tot kraamboekjes en van kussens tot kinderbestek – alles voor hippe ouders die waarde hechten aan mooie spullen om te genieten van de momenten met hun kroost.

Vandaar ook de schrijfwijze van Ateljee Saar: bewust zoals de meeste kinderen het woord ‘atelier’ aanvankelijk zullen schrijven. Een atelier is namelijk wel de juiste beschrijving voor hetgeen Sjoerd en Sarah willen ontwikkelen: een winkel en fotostudio ineen, het liefst ooit zelfs met een eigen lijn aan accessoires.

Voor nu steken ze in ieder geval één maand lang al hun aandacht en energie in de pop-up store in de Langstraat. “En dan zien we wel hoe het loopt!”, aldus de ambitieuze ondernemers. Dat het hen gegund is succes te boeken blijkt wel als nog voor de opening van de winkel menig voorbijganger enthousiast naar binnen zwaait of vraagt wanneer de deuren opengaan.

Openingstijden

Vanaf nu de hele maand december dus, op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Op donderdagavond zijn de deuren van de Langstraat 27 tot 20.00 uur geopend en ook iedere koopzondag van deze decembermaand ben je van harte welkom in de pop-up store van Ateljee Saar.

Met een kerstboom in de etalage, kerstverlichting aan het plafond en kerstmuziek door de speakers zijn Sarah en Sjoerd er klaar voor hun klanten te voorzien van de meest fotogenieke cadeaus voor onder de boom.