Voorlichtingsavonden met proeflessen LVO Weert

Algemeen Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

Zit jij in groep 8? Dan ga jij in de komende maanden een belangrijke stap zetten: je kiest een school voor voortgezet onderwijs. Een nieuwe school betekent ook een nieuwe leeromgeving, nieuwe vrienden en meerdere docenten die de plaats innemen van je vertrouwde juf of meester van de basisschool.

Ben jij er klaar voor? Om een goede keuze te kunnen maken, organiseren de LVO scholen in Weert en Cranendonck van 29 januari t/m 1 februari 2024 voorlichtingsavonden met proeflessen voor alle ouders/verzorgers en leerlingen van groep 8. Het BRAVO! College in Cranendonck organiseert alleen een voorlichting voor ouders/verzorgers. De leerlingen uit de regio Cranendonck brengen in november/december met hun basisschool een bezoek aan de school.

Aanmelden

Alle ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 zijn met hun zoon of dochter voor de voorlichtingsavonden uitgenodigd. Tijdens de voorlichtingsavonden presenteren de scholen hun onderwijsaanbod, de onderwijskundige extra’s en de wijze waarop leerlingen begeleid worden. Ondertussen kunnen de leerlingen met proeflessen even letterlijk ‘proeven’ aan het onderwijs op een middelbare school. Elke school organiseert de voorlichtingsavond op haar eigen, unieke manier. Aanmelden is verplicht en kan vanaf maandag 11 december 2023 op de website van de betreffende school.

Data voorlichtingsavonden/proeflessen

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie