Winterschool RICK: een creatieve wereldreis voor kids

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Zijn jouw kinderen graag creatief bezig? RICK organiseert tijdens de kerstvakantie, op donderdag 4 januari 2024, een onvergetelijke dag voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Tijdens de Winterschool ontdekken zij, met verschillende leuke activiteiten en workshops, de magie van kunst, muziek, dans, beeldende kunst en theater. Ze gaan op een fantasievolle wereldreis en ontdekken hoe de winter er op verschillende delen van de aarde uitziet.

Wat is er tijdens de Winterschool van RICK te doen?

  • Beeldende kunst: maak je eigen meesterwerken met diverse materialen.
  • Kinderdans: ontdek hoe leuk het is om met je lichaam te bewegen. 
  • Muziekavontuur: leer verschillende muziekinstrumenten kennen en vind je eigen ritme.
  • Theaterpret: verken de wereld van toneelspelen en ontdek de ster in jezelf.

Alle workshops worden begeleid door enthousiaste vakdocenten. Ze zijn een professional in hun vakgebied en hebben een grote passie voor het inspireren van kinderen.

Winterthema

Met de Winterschool 2024 van RICK maken kinderen een reis over de wereld en ontdekken ze hoe de winter op verschillende continenten wordt beleefd. De creatieve workshops zijn leuk, leerzaam en stimuleren de creativiteit en zelfexpressie van het kind. Zo ontdekken zij hun eigen creatieve talent.

Aanmelden voor de Winterschool kan t/m 29 december 2023 via https://www.rickraakt.nl/nieuws/agenda/activiteiten/winterschool-2024.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie