Aangepaste openingstijden gemeente Weert tijdens kerstvakantie

Algemeen Informatie Weert Plaats een reactie 3 min. leestijd
Foto via Depositphotos (IgorVetushko)

De gemeente Weert heeft aangepaste openingstijden in de kerstvakantie. Hieronder vind je de openingstijden van alle locaties. Kijk voor actuele informatie per locatie op weert.nl/openingstijden.

Stadhuis

Het stadhuis van de gemeente Weert is maandag 25 december (eerste kerstdag), dinsdag 26 december (tweede kerstdag) en maandag 1 januari (nieuwjaarsdag) gesloten. De rest van de kerstvakantie gelden de reguliere openingstijden. Dit geldt zowel voor de informatie- en servicebalie als voor de publieksbalies en de telefonische bereikbaarheid.

Dinsdag 19 december is het stadhuis tot 15.30 uur geopend. Op maandag 8 januari is het stadhuis geopend vanaf 10.30 uur.

De Vraagwijzer

De Vraagwijzer is maandag 25 december (eerste kerstdag) en dinsdag 26 december (tweede kerstdag) gesloten. Op woensdag 27 december, donderdag 28 december en dinsdag 2 januari is De Vraagwijzer telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 12.30 uur (er is dan geen open inloop). De rest van de kerstvakantie is De Vraagwijzer geopend volgens reguliere openingstijden.

Dependance Burgerzaken in Stramproy

De dependance Burgerzaken in Stramproy is normaal gesproken open op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag, van 14.00 tot 17.00 uur. Dat blijft ook in de kerstvakantie zo, met uitzondering van dinsdag 26 december. De dependance is dan gesloten. Op dinsdag 19 december is de dependance geopend tot 15.00 uur.

Milieustraat

Op eerste kerstdag (25 december), tweede kerstdag (26 december) en nieuwjaarsdag (1 januari) is de Milieustraat gesloten.

Studiezaal Gemeentearchief

De studiezaal van het Gemeentearchief (in het Bibliocenter) is van vrijdagmiddag 22 december tot en met dinsdag 2 januari gesloten. Vanaf woensdag 3 januari is de studiezaal weer open, van 9.00 tot 12.30 uur.

Aanvragen voor inzage van stukken tijdens de kerstvakantie worden vanaf 3 januari in behandeling genomen. Inzage kan vanaf maandag 8 januari.

Museum W

Tweede kerstdag (dinsdag 26 december) is het museum extra geopend, van 11.00 tot 17.00 uur. Op eerste kerstdag (maandag 25 december) en nieuwjaarsdag (maandag 1 januari) is Museum W gesloten.

Vanaf dinsdag 27 tot en met zondag 31 december is Museum W geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de kerstvakantie vinden er in Museum W diverse (kinder)activiteiten plaats. Op www.museumw.nl vind je alle bezoekinformatie en actuele tentoonstellingen.

Kinderboerderij De IJzeren Man

Op eerste kerstdag (25 december), tweede kerstdag (26 december) en nieuwjaarsdag (1 januari) is de kinderboerderij gesloten. Op alle andere dagen in de kerstvakantie is de kinderboerderij regulier open: doordeweeks van 10.00 tot 16.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 15.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie