‘AHAAA’ nieuwe single Moerepetazie

Screenshot uit videoclip Moerepetazie

Dit jaar is het één groot feest bij Moerepetazie. De vastelaovendjartiesten bestaan dit jaar 1×11 jaar. Om het jubileum te vieren brachten de heren in oktober een nieuw nummer uit genaamd ‘Supervet’. Vandaag lanceert Moerepetazie, in samenwerking met Albert Heijn Heerschap, haar allernieuwste single: ‘AHAAA’. De track werd afgelopen nacht om 00.00 uur vrijgegeven op Spotify en wordt nu met veel enthousiasme ontvangen door de fans.

Het grote feest ging vanmorgen om 11.11 uur verder toen ook de videoclip van ‘AHAAA’ werd gelanceerd op YouTube. Een écht vastelaovendjnummer over het goed eten en drinken tijdens de vastelaovendjdaag.

Activiteiten vastelaovendj van start

Dit weekend gaan op de meeste plekken in de omgeving de activiteiten weer van start. Dat betekent dat Moerepetazie vanaf vanavond weer volop te vinden is op verschillende locaties in Limburg, Brabant en zelfs België. Het startschot zal vanavond worden gegeven bij V.V. de Brökwagters en F.V. de Dröppelkes in Weert.

Speldjesactie Albert Heijn Heerschap

Het vastelaovendjseizoen komt er weer aan. Hét moment om even alles los te laten en ‘de pin d’r in te houwe’. Letterlijk zelfs, want in de 4 weken voorafgaand aan de vastelaovendj spaar je in alle Albert Heijn Heerschap winkels voor de allerleukste vastelaovendjspeldjes. De samenwerking tussen Moerepetazie en Albert Heijn Heerschap kwam hierdoor mede tot stand.

Vanaf maandag 15 januari ontvangen de klanten van de zeven Albert Heijn Heerschap supermarkten in Haelen, Heythuysen, Nederweert en Weert (Boshoven, Leuken, Moesel en Muntpassage) gratis unieke vastelaovendjspeldjes. Je ontvangt al een speldje bij € 25,- of meer aan boodschappen. Wekelijks een ander speldje. Verzamel ze allemaal!

Voor meer informatie over de spaaractie kun je terecht op www.ahheerschap.nl/vastelaovendj.

Kleurplatenactie

In alle Albert Heijn Heerschap supermarkten zijn vanaf dinsdag 9 januari kleurplaten te vinden, waarop je de Albert Heijn hamsters en ‘moere’ van Moerepetazie zo mooi mogelijk kunt inkleuren én ook nog eens super hard kan meezingen op de nieuwste single van Moerepetazie. De songtekst en de QR-code naar de videoclip staan op de kleurplaat vermeld.

Lever de kleurplaat uiterlijk zondag 11 februari 2024 in bij een Albert Heijn Heerschap winkel en daarmee maak je kans op één minuut gratis shoppen in de snoeprij van de winkel. Uiteraard zal er ook gezorgd worden voor een gezonde snack.

Heerschap Verbindt!

De speldjesactie is onderdeel van Heerschap Verbindt!. Heerschap Verbindt! is een uniek en lokaal sponsorschap met een langdurige samenwerking en zekerheid van inkomsten voor meerdere jaren voor verenigingen in de gemeentes Weert, Nederweert en Leudal. Met een minimale inspanning kan de vereniging een sponsorbedrag van duizenden euro’s per jaar verdienen.

In de Albert Heijn Heerschap supermarkten zijn er al twee jaar volop acties aan de gang met sport- en scoutingverenigingen en vanaf dit jaar zullen er ook meerdere jaren acties in samenwerking met carnavalsverenigingen uit de omgeving plaatsvinden.

In totaal ondersteunt Heerschap Groep 21 carnavalsverenigingen en 55 sport- en scoutingverenigingen uit de omgeving, waarbij het een bedrag van €111.111,11 en €750.000 beschikbaar stelt om het verenigingsleven in de regio te ondersteunen.

Bekijk hier de nieuwe videoclip van Moerepetazie: https://youtu.be/68YaZin7KVw