Bibliotheek in Basisschool Aan de Bron geopend

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Vanochtend was het feest bij Basisschool Aan de Bron in Weert, want de ‘Bibliotheek op school’ werd feestelijk geopend. Met deze nieuwe toevoeging aan de school geeft Basisschool Aan de Bron een boost aan het leesonderwijs. De opening gebeurde in het bijzijn van wethouder Van Gemert.

De Bibliotheek op school is een samenwerking tussen Bibliocenter en Basisschool Aan de Bron, waarbij beide partijen zich volledig inzetten om het leesplezier en de leesvaardigheid op school te vergroten.

Om de opening van de bibliotheek op school op passende wijze te vieren was ook schrijfster Li Lefébure aanwezig. Zij verzorgde een aantal workshops voor de leerlingen. 


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie