Een voorproefje van de Boonte Femiêlie Middig in het Munttheater

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Na de uitroeping van stadsprins Ruud I op zaterdag werd afgelopen zondagmiddag jeugdprins Wes I van de Rogstaekers uitgeroepen. Vóór deze plechtigheid konden zowel de kinderen als hun ouders in het Munttheater genieten van opnieuw een leuke Boonte Femiêlie Middig. De artiesten liet, onder leiding van regisseur Ralf Driessens, zien dat zij een humoristisch spektakel konden neerzetten voor jong en oud.

Aanstaande zaterdag vindt de tweede voorstelling van deze Boonte Femiêlie Middig plaats, waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. Om alle kinderen van Weert alvast voor te bereiden, hebben de artiesten het nummer ‘Veuldjae ’t ouch’ opgenomen.

Als je alvast wilt oefenen, bekijk dan deze videoclip en zing zaterdag 20 januari tijdens de voorstelling gezellig mee: https://youtu.be/1KQ6cBF2hYs.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie