Ook Goed Hart Keurmerk voor Saelmans Makelaardij

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Als waardering voor hun jarenlange maatschappelijke betrokkenheid ontving Saelmans Makelaardij onlangs het Goed Hart Keurmerk. Burgemeester Vlecken heeft dit keurmerk samen met de eigenaren/directie Dolf en Muriël en hun zonen Bart-Jan en Bram onthuld.

Saelmans Leeft met u mee

Ook Saelmans Makelaardij is geselecteerd voor hun jarenlange maatschappelijke betrokkenheid in het Weerterland waarbij ze ook steeds een bijdrage leveren aan lokale verenigingen en initiatieven welke geheel passen bij hun zakelijke en dus persoonlijke ”Leeft met u mee” filosofie.

Trots

”We zijn dankbaar en trots op ons gehele team Woning- en Bedrijfsmakelaardij dat we dit mooie keurmerk als 3e generatie familiebedrijf hebben mogen ontvangen. Voor ons betekent dit natuurlijk een commitment om dit ook voor de toekomst met ons allen waar te blijven maken in het werkgebied waar we ons begeven en waar bewoners en ondernemers ons aan het hart gaan, vooral ook buiten de business”, aldus Dolf Geleijns.

Goed Hart Keurmerk

Het Goed Hart Keurmerk is het grootste compleet onafhankelijke keurmerk van Nederland en richt zich op bedrijven met een Hart en een bijdrage leveren aan de maatschappij. De organisatie wil door middel van certificaten het goede werk dat bedrijven doen aanmoedigen en belonen. 

Het Goed Hart Keurmerk wordt gesteund door lokale partners, waardoor het keurmerk 100% gratis is en niemand het keurmerk kan kopen. Daardoor is het keurmerk 100% onafhankelijk en kun je het alleen verdienen door benaderd te worden door het keurmerk of aangedragen te worden. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie