Warme snacks in trek tijdens weekmarkt

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

Tijd voor je wekelijkse portie weekmarkt. Gisteren was het behoorlijk fris en af en toe viel er wat motregen uit de lucht. Desondanks was het opvallend druk op de weekmarkt, zeker in vergelijking met vorige week.

Het gure weer zorgde ervoor dat vooral de warme snacks in trek waren. Verse gebakken wafels, kibbeling, stroopwagels en loempiaatjes vonden gretig aftrek bij het winkelend publiek. Maar ook de bloemen, kaas en mutsen waren populair en gingen goed over de toonbank.

Bekijk een sfeerimpressie.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie