WdG viert haar 20ste verjaardag 🎉

Algemeen Altweerterheide Belgie Cranendonck 9 reacties 3 min. leestijd

Vandaag, op 20 januari 2024, vieren we dat het precies 20 jaar geleden is dat Weert de Gekste werd opgericht – nog vóór Hyves en Facebook.

Er was eens…

Een stel vrienden die hun stapavonturen in Eindhoven, Valkenswaard en Weert deelden – dat is waarmee het begon. We hadden niet alleen een zwak voor Limburg, maar konden ook prima meedoen met de Brabantse vibe. Eerlijk gezegd, is dat nog steeds zo.

In die beginjaren zag ons platform er wel een tikkeltje anders uit. Feestfoto’s, fastfooddeals, de meest random polls en berichten uit alle hoeken van de wereld plaatsten wij op Weert de Gekste.

In 20 jaar is er veel veranderd. Wat begon als een hobby om elkaar op de hoogte te houden van wat er gebeurde in de regio Weert, is geëvolueerd tot een drukbezocht actualiteitenplatform. We noemen het bewust geen nieuwsplatform: WdG is meer dan dat. Soms gooien we er gewoon een berichtje zonder nieuwswaarde tussendoor voor wat luchtigheid. En wij weten als geen ander; dat is steeds meer nodig in deze wereld.

De Gekste(n)

We waren geen geboren journalisten, meer technerds die toevallig ook een passie hadden voor feestjes, sirenes en al het andere in de omgeving wat onze nieuwsgierigheid wekte. Anno 2024 spelen we nog steeds in op wat er gaande is, en waar het kan doen we dat nog altijd met een vleugje humor.

Die soms afwijkende berichtgeving, dat is nou net wat WdG onderscheidend maakt, net als de naam Weert de Gekste. Soms zorgen we voor wat ophef, maar uiteindelijk blijken we zo vaak precies de juiste snaar te raken.

De afgelopen jaren hebben we dan ook een flinke transformatie doorgemaakt. Met passie, keihard werken (of laten we het onze ‘365-dagen-per-jaar-hobby’ noemen), liters koffie, de steun van familie, vrienden, vrijwilligers, adverteerders en partners, zijn we gekomen waar we nu zijn.

Jubileumjaar

We gaan vooral door! Vandaag onthullen we ons jubileumlogo, en wacht maar af: het feest is nog niet voorbij. We hebben geluisterd naar jullie feedback en zullen binnenkort een aantal veranderingen presenteren. Want wie jarig is, trakteert.

Blijf WdG dus vooral volgen, want er staan een aantal leuke verrassingen op het programma. En geef ons vooral feedback, zodat we positief kunnen blijven groeien. Toegang tot onze berichten blijft trouwens gratis, maar als je ons een steuntje in de rug wilt geven, kun je binnenkort een tas koffie doneren. Proost! 🥂

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
9 reacties