Werken voor Weert-evenement op 1 februari

Algemeen Spotlight Weert Reageer 3 min. leestijd

Donderdag 1 februari organiseert de gemeente Weert het ‘Werken voor Weert’-evenement. Iedereen is van harte welkom. Van 16.00 tot 21.00 uur kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in het stadhuis. Volg interessante workshops, ga in gesprek met collega’s of volg een rondleiding door het stadhuis. Maak kennis met de diverse werkzaamheden en onderwerpen waar de gemeente mee bezig is. En ontdek of werken bij de gemeente Weert misschien ook iets voor jou is.

Burgemeester Raymond Vlecken: “Er bestaan allerlei vooroordelen over ambtenaren, maar werken bij de gemeente Weert is ontzettend leuk! Of je nu een passie hebt voor bouwen, sport, cultuur, natuur of veiligheid – je vindt het hier allemaal. Kom dus zeker een kijkje nemen op 1 februari. Ik ontvang jullie graag in ons mooie stadhuis.”

Programma en activiteiten

Tijdens deze open avond staat het stadhuis in het teken van ‘Werken voor Weert’. Je kunt verschillende interessante workshops volgen, zoals ‘zakelijk flirten’ en ‘boost je LinkedIn-profiel’. Ook kun je ‘speeddaten’ met collega’s, kennismaken met de diverse afdelingen van de gemeente of een rondleiding volgen door het stadhuis. Het exacte programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Iedereen is welkom

Iedereen is uitgenodigd voor het ‘Werken voor Weert’-evenement. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, of gewoon nieuwsgierig bent naar de gemeente Weert. Kom een kijkje nemen op 1 februari tussen 16.00 en 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig. De locatie is het stadhuis van de gemeente Weert, Wilhelminasingel 101 in Weert. Je kunt je auto parkeren in de centrumgarage (parkeergarage onder het stadhuis) en er zijn extra fietsenstallingen. 

Werken bij de gemeente Weert iets voor jou?

Samen werken we aan Weert. Een middelgrote gemeente met een stedelijke dynamiek en een dorps karakter. Groot genoeg voor voldoende uitdaging, klein genoeg om hier écht iets voor elkaar te krijgen. Wil jij écht iets voor elkaar krijgen? Wil je samen met collega’s werken aan een gemeente waar iedereen goed kan wonen, werken en ontmoeten? Lees meer over werken bij de gemeente Weert of bekijk alvast de vacatures op www.krijghetvoorelkaar.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie