Hermeniekes on Tour op dinsdag 13 februari

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

Op dinsdag 13 februari organiseren Kepèl Gootgemootj en de Hermeni-j Vannix opnieuw het evenement “Hermeniekes on Tour”.

Vanaf 11.00 uur zullen diverse kapellen en slagwerkgroepen zich verzamelen bij Café Tramhalt. De instrumenten zullen warm geblazen worden en onder leiding van Tjeu Snoek zal er tussen 12.00 en 13.30 uur een gezamenlijke openbare repetitie plaatsvinden, waarbij ook de Rogstaekersprins Ruud I aanwezig zal zijn.

Omstreeks 14.00 uur zullen de kapellen zich verzamelen om gezamenlijk naar de Markt te gaan, waar om 14.30 uur op het podium een indrukwekkend gezamenlijk optreden zal plaatsvinden onder leiding van dirigent Tjeu Snoek.

Vanaf 15.00 uur zullen de kapellen en slagwerkgroepen op eigen gelegenheid door de binnenstad trekken en verschillende cafés bezoeken waar muziek ten gehore wordt gebracht. Rond 17.00 uur komt er een einde aan de Hermeniekes tour.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie