Roel Heerschap verkoopt Jumbo winkels in Weert en Nederweert

Algemeen Economie Nederweert Weert 5 reacties 1 min. leestijd

De drie Jumbo-winkels in Weert en Nederweert zijn niet meer in handen van Roel Heerschap. De ondernemer bevestigde aan Distrifood dat hij zijn winkels heeft terugverkocht aan de Jumbo-organisatie.

Roel Heerschap

Eind 2021 nam Roel Heerschap het Jumbo-filiaal aan het Collegeplein in Weert over en niet veel later kwamen daar de van Jan Linders tot Jumbo omgebouwde winkels aan het Molenakkerplein in Weert en de Burgemeester Hobusstraat in Nederweert bij. Hoewel de omzet van die winkels is verdubbeld sinds de overname door Heerschap, woog dat niet op tegen de stijgende kosten, aldus Roel.

Jumbo aan het roer

In korte tijd groeide Roel Heerschap van één Jumbo-winkel in Heel naar vier winkels in Heel, Weert en Nederweert. Ruim twee jaar later blijft na de verkoop van de drie filialen in Weert en Nederweert weer alleen het filiaal in Heel over. Terwijl Roel Heerschap zich gaat focussen op deze ene winkel, staat in de winkels in Weert en Nederweert Jumbo zelf weer aan het roer.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties