Meos hoopt op volle tribunes tijdens topper in Eerste Divisie

Algemeen Nederweert Sport Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Meos

Nederweert- Aanstaande zondag speelt handbalteam Meos dames 1 in eigen huis om 14.00 uur de topper tegen MHV uit Mill. Meos heeft slechts één punt minder dan Mill en staat nu op een vierde plek, maar met een wedstrijd minder gespeeld ligt plek twee binnen handbereik. Dan moet er uiteraard wel gewonnen worden. Bij de huidige stand leidt plek twee tot rechtstreekse promotie naar de eredivisie. 

Handbalteam Meos

De dames van Meos doen het boven verwachting goed. Het is nu het tweede jaar dat zij onder leiding van Dominiek Brinkmans in de eerste divisie spelen en ze draaien dit seizoen stabiel mee in de top drie. De wedstrijd van komende zondag is belangrijk om de aansluiting te houden.

Het zal een spannende en moeilijke wedstrijd worden. Nog niet eerder zijn de dames van Meos erin geslaagd een punt van MHV af te pakken. Met een ietwat gehavende selectie, hopen de dames van Meos daar aanstaande zondag verandering in aan te brengen. De steun van het publiek als ‘8e man’ kan daarin doorslaggevend zijn.

Aangezien MHV met een volle bus naar Nederweert afreist, hopen de dames van Meos dat Nederweert massaal achter Meos gaat staan en zondag in de hal aanwezig is. De wedstrijd start om 14.00 uur in sporthal de Bengele.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie