St. Luciastraat vanaf maandag deels afgesloten

Plaats een reactie

Update – Op maandag 19 februari zal een deel van de St. Luciastraat worden afgesloten voor verkeer, specifiek het gedeelte vanuit de wijk Boshoven naar de Ringbaan-Noord.

De afsluiting is vanaf de kruising met de Burcht/Kevelaerstraat tot aan de verkeerslichten op de Ringbaan-Noord. Weggebruikers die de wijk Boshoven willen verlaten, dienen de Floralaan te nemen voor een alternatieve route, aangezien er een omleiding wordt ingesteld.

Deze werkzaamheden zijn aangekondigd via gele bebording langs de weg, maar via de gemeentelijke informatiekanalen is geen informatie gegeven. Waarschijnlijk wordt een ‘sinkhole’ in het wegdek gerepareerd, vergelijkbaar met de werkzaamheden in januari op de Maaspoort.

De duur van de werkzaamheden is niet officieel bekendgemaakt, maar in het geval van een sinkhole kan dit doorgaans twee tot drie dagen duren. Indien er echter complicaties optreden tijdens het werk, kan dit langer duren.

Update maandag 19 februari – De werkzaamheden zijn uitgesteld naar maandag 4 en dinsdag 5 maart.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie