Terugroepactie AH Oven & Airfryer Kaaskroket

Plaats een reactie
Foto via Albert Heijn

Albert Heijn heeft besloten de AH Oven & Airfryer Kaaskroket per direct uit de winkels terug te halen. In de verpakking van de AH Oven & Airfryer Kaaskroket zitten mogelijk garnalenkroketten. Hierdoor is het allergeen ‘schaaldieren’ (garnaal) niet op de verpakking vermeldt.

Klanten wordt dringend verzocht de AH Oven & Airfryer Kaaskroket met houdbaarheidsdatum 24 januari 2025 niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de Klantenservice van Albert Heijn: www.ah.nl/klantenservice. Klanten die het product online hebben gekocht, kunnen dit formulier invullen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie