Win een groepsticket voor Kingsday ’t Swaentje

Winacties Reageer 3 min. leestijd

Winactie – De Nieuwe Markt van Weert transformeert opnieuw tot een groots festivalterrein met de komst van Kingsday ’t Swaentje op zaterdag 27 april 2024. DBe Part Events & Café ’t Swaentje slaan de handen ineen om een spectaculaire editie van hun inmiddels bekende Koningsdagviering te organiseren. 

Bezoekers van alle leeftijden worden vermaakt met een line-up om niet te missen. Dit jaar verwelkomen ze een drietal grootse acts die garant staan voor een onvergetelijk feest. Ter promotie van dit evenement mogen we in samenwerking met de organisatie 2 keer een groepstickets verloten. Een groepsticket geeft gratis toegang voor zes personen. Als extra bonus ontvang je ook nog eens 10 consumptiebonnen.

Line-up

De lokale favoriet Guarantee zal het publiek gegarandeerd weer aan het dansen krijgen met een mix van bekende covers en meezingers. Hun energieke aanwezigheid zorgt ervoor dat stilstaan geen optie is. 

De tribute band Like U2 brengt de grootste hits van U2. Met meer dan twee decennia ervaring op de teller, belooft de band een meeslepende show die fans dichter bij het gevoel van een echt U2-concert brengt dan ooit tevoren. 

Door de authentieke sound en grootse performance van Bad Medicine voel je de energie en passie van Bon Jovi. Deze tribute band is nauwelijks van een echte live Bon Jovi-show te onderscheiden en zorgt voor een rockervaring die je niet wilt missen.

Praktische informatie

 • Datum: zaterdag 27 april 2024
 • Aanvang: 13.00 uur
 • Locatie: Nieuwe Markt in Weert
 • Toegang: alle leeftijden
 • Kaarten: https://eventix.shop/rk6q5kkq
 • Programma
  • 13.00 uur opening
  • 13.30 uur Guarantee
  • 16.30 uur Like U2
  • 20.00 uur Bad Medicine

Prijsvraag

Doe mee aan de onderstaande prijsvraag en wie weet ben jij een van de winnaars van een groepsticket voor 6 personen met 10 consumptiebonnen voor Kingsday ’t Swaentje op de Nieuwe Markt

Update: De prijsvraag is afgelopen. De winnaars van deze prijsvraag zijn: ⁠S. Bongaerts en N. Stappers


Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 26 april 2024 12.00 uur. De gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan ’t Swaentje De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail instructies van WdG. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen van WdG gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie