Fortuna Sittard – FC Eindhoven bij Eindse Boys

Algemeen Eindhoven Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos ([email protected])

Nederweert-Eind – Op woensdag 20 maart speelt Fortuna Sittard om 12.00 uur tegen FC Eindhoven uit de Keuken Kampioen Divisie. Deze oefenwedstrijd wordt gepeeld op Sportpark op de Hooven bij Eindse Boys in Nederweert-Eind. De entree is gratis.

Fortuna Sittard

Tijdens de interlandbreak speelt Fortuna Sittard een midweekse wedstrijd tegen FC Eindhoven. Onder leiding van trainer Danny Buijs, die onder de indruk is van de velden van Eindse Boys, zal Fortuna Sittard weer spelen in Nederweert-Eind. Een mooie gelegenheid om het team aan het werk te zien.

FC Eindhoven

Het team van trainer Willem Weijs staat momenteel 14e in de Keuken Kampioen Divisie. Na een sterke seizoenstart zakte het team langzaam in de stand. Er zal een tandje bijgezet moeten worden om uit de onderste regionen weg te blijven. Vandaar de geplande oefenpartij tegen Fortuna Sittard.

De wedstrijd vindt plaats op 20 maart op Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind. Aanvang is om 12.00 uur, entree is gratis en de kantine is geopend. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie