Aanhouding na diefstal van bedrijfsbus in Grathem

112 Algemeen Regio Reageer 1 min. leestijd
Foto via Wijkagenten Leudal (social media)

Grathem – In de vroege ochtend van vandaag heeft een oplettende burger in Grathem een cruciale rol gespeeld bij de aanhouding van een dief op heterdaad. Rond 04.30 uur werd een bedrijfsbus gestolen, maar dankzij de snelle actie van de getuige kon de politie direct worden gealarmeerd.

De meldkamer reageerde onmiddellijk op de melding en stuurde meerdere politie-eenheden naar Grathem. Daarnaast werden strategische posities ingenomen in de omgeving. Binnen enkele minuten na de diefstal werd het gestolen voertuig opgemerkt door een politiehondeneenheid op de Napoleonsweg (N273), toen het voertuig in de richting van Ittervoort reed. Er werd een achtervolging ingezet.

De verdachte probeerde te ontkomen via de snelweg A2 richting Echt. Na een gecoördineerde actie van de politie kon hij uiteindelijk tot stoppen worden gebracht en werd hij gearresteerd, zo meldt de politie via social media.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie