Camperrondje Limburg gelanceerd: tien camperplaatsen in België en Nederland

Algemeen Economie Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Bij Hoeve Lieshout in Weert is donderdag de website Camperrondje Limburg gelanceerd. Hierop zijn tien camperplaatsen in Belgisch- en Nederlands Limburg te vinden die zeker de moeite van het bezoeken waard zijn.

Het idee voor deze site kreeg Pascal Raithel, een fervent kampeerder, omdat hij regelmatig vragen kreeg over waar mooie camperplaatsen te vinden zijn. Bij de lancering waren onder andere wethouder Martijn van den Heuvel en schepen Sylvie Henckens uit Kinrooi aanwezig.

Happy Camper Couple

De website is gemaakt door het Happy Camper Couple; Cindy en Joy. Deze twee dames reizen veel met hun eigen camper en maken hiervan vlogs en blogs. Speciaal voor de Campervrienden Limburg, een Facebookgroep met meer dan 2600 leden, maakten ze de website.

Informatie

Op de site zijn tien camperplaatsen, vijf in Belgische Limburg en vijf in Nederlands Limburg, te vinden. Ook is er informatie te vinden over de omgeving waar deze plaatsen zich bevinden. Zo staan er bijvoorbeeld fiets- en wandelroutes op de website.

Cadeautjes

Bij iedere deelnemende campingplaats is een stickerkaart te krijgen. Op iedere locatie krijgt de bezoeker een sticker. Heb je acht stickers verzameld dan krijg je een tweetal geschenken, zo vertelt Pascal Raithel. Welke cadeautjes dat precies zijn wil hij niet verklappen. Dat is op de website te vinden. Jo en Lisette Fredrix, de allereerste gasten van Camperrondje Limburg, kregen de eerste sticker.

In deze video vertelt initiatiefnemer Pascal Raithel hoe hij op het idee is gekomen van Camperrondje Limburg. Ook zien we hoe wethouder Martijn van den Heuvel, geassisteerd door zijn dochter, de eerste sticker op de stickerkaart plakte: https://youtu.be/EwpRsXyKleU.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie