Dieven stelen kassa uit cashless Zwembad De IJzeren Man

Foto via Zwembad De IJzeren Man

Twee jongemannen die afgelopen nacht inbraken bij Zwembad De IJzeren Man hebben de plank misgeslagen tijdens hun vooronderzoek. Ze stalen de kassa van een cashless bedrijf en gingen dus – zonder het zelf te beseffen – met lege handen naar huis.

Ervaring rijker

Desondanks is er momenteel wel een plank bevestigd aan de ruit waar de dieven zich, zo blijkt uit camerabeelden, na hard werken doorheen hebben gewurmd. Ze slaagden er vervolgens in om de kassa van het zwembad mee te nemen.

Dat hard werken niet altijd wordt beloond, daar zijn de twee waarschijnlijk later achtergekomen. Als het ze al is gelukt om de kassa open te breken, zijn ze alsnog geen cent rijker geworden. Wél een leerzame ervaring: een goede voorbereiding is het halve werk.

Ook Zwembad De IJzeren Man is weer een ervaring rijker, en des te positiever over het besluit om volledig cashless verder te gaan. Om die reden kon het personeel van het zwembad vanochtend ondanks de geleden schade dan ook wel de humor inzien van het werk van de twee jonge dieven.

Getuigenoproep

Ondanks dat er niets buit werd gemaakt, wil de politie de twee jongemannen die het pand van De IJzeren Man zijn binnengedrongen nog wel een extra lesje leren. Heb jij informatie die kan helpen bij het onderzoek naar de inbraak bij het zwembad? Bel dan naar 0900-8844 en vermeld daarbij het aangiftenummer PL2300-240326-021597068.