Ell Paaso 2024

Algemeen Leudal Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Ell Paaso

Ell – Op 30 en 31 maart 2024 vindt de 39e editie plaats van een van de langstlopende festivals in de regio, Ell Paaso. BMV Ellenhof aan het Scheijmansplein in Ell staat in het paasweekend twee dagen lang in het teken van muziek uit de Zeroes en Rockmuziek.

Zaterdag 30 maart

Op zaterdag 30 maart gaat Ell Paaso terug naar de Zeroes. Alle hits uit de jaren 2000 – 2010 komen voorbij. Van Rihanna tot Tiësto en van David Guetta tot Usher. Ell Paaso neemt je mee op deze tijdreis van guilty pleasures tot onvervalste trance hits.

Zondag 31 maart

Op zondag 31 maart staat Ell Paaso alweer voor de 39e keer geheel in het teken van de rockmuziek. Aan het eind van de middag wordt Ell Paaso geopend door de band Whiskey Den, gevolgd door Tony’s T-Mex en The Waiting. Ell Paaso wordt afgesloten door de tributebands The Brood en The Reflex. Zij spelen de muziek van Herman Brood en Duran Duran.

Praktische informatie

  • Zaterdag 30 maart: Ell Paaso Zeroes
  • Zondag 31 maart: Ell Paaso rockmuziek
  • Locatie: Scheijmansplein 18, 6011 PC, Ell

Voor meer informatie en de voorverkoop van de tickets www.stichtingpopell.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie