Het Muziekgala 2024 in het Munttheater

Plaats een reactie
Archieffoto WdG - Muziekgala 2023

Op 19, 20 & 21 maart staat het Muziekgala 2024 weer op de planken in het Munttheater in Weert. De leerlingen van de LVO-scholen staan te popelen om hun talent te laten zien. Dit doen zij onder begeleiding van het professionele team van het Munttheater. Extra speciaal voor de leerlingen maar ook extra leuk om naar te kijken.

80 leerlingen

Na de coronaperiode stond het Muziekgala vorig jaar weer in het theater en werd erg goed ontvangen. Ook dit jaar is er een zeer gevarieerd programma met veel jonge talenten. Van pop tot klassiek, rock, jazz en breakdance, niets is te veel. Ook koorzang komt terug, waarbij alle muziekclusters (zo’n 80 leerlingen) een gearrangeerd koornummer neerzetten onder begeleiding van een band. Een erg breed programma dus.

Talenten

Zo staat zangeres Noa Veltrop, die onder andere in mei op het Stationsplein in ‘Antje de musical’ meespeelt als Sofia, de dochter van de Oekraïense Natalja, op het podium. Ook Salala Boonen, die zich nu ook aan het voorbereiden is op een wereldkampioenschap breakdance in mei, laat graag tijdens het Muziekgala haar skills zien. Amy Nassereddine blaast iedereen met haar altsaxofoon omver. Amy gaat vanaf september naar de Musica Mundi school in Waterloo. Dit is een school waar zeer getalenteerde musici hun talent nog meer kunnen ontwikkelen. Naast deze leerlingen zijn er natuurlijk nog veel meer enthousiaste en talentvolle leerlingen! Iedereen heeft hard gewerkt om er drie fantastische avonden van te maken.

Presentatie

Danny Mooren en Senna Hansman presenteren de muzikale avond. Dit zijn twee leerlingen van het College en de Philips van Horne. De organisatie van het Muziekgala bestaat uit vijf muziekdocenten van de Philips van Horne en het College: Sharon van Dael, Sven Heijman, Rens Meuwissen, Saskia van den Berg en Fons Heuvelmans.

Tickets

Een ticket voor deze mooie avond kost €15 per kaartje, inclusief een pauzedrankje. Deze tickets zijn te koop via www.munttheater.nl. Er zijn kaartjes te koop voor de dinsdag (19 maart), woensdag (20 maart) of donderdagavond (21 maart). De ontvangsttijd van de muzikale avond is om 19.30 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van het Munttheater en op de websites van de LVO-scholen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie