Inschrijven voor 47e Fiets4Daagse De Peel is mogelijk

Plaats een reactie
Foto via: Werkgroep Meijel

Meijel – Fiets4Daagse De Peel staat weer in de steigers om straks iedereen weer te verwelkomen en te laten genieten van een fantastische en sportieve Fiets4Daagse. Fiets4Daagse De Peel wordt dit jaar gehouden van 9 t/m 12 juli, over rustige wegen om het recreatieve karakter te benadrukken.

Fiets4Daagse

Vier dagen recreatief fietsen door prachtige bosrijke en unieke natuurgebieden in de Limburgse- en Brabantse Peel, de Kempen, de Meijerij en langs de Maas met 3 startplaatsen: Deurne, Meijel en Stiphout.

Dagelijks een andere startplaats kiezen om te vertrekken is wederom mogelijk. Alle routes, van 30 tot 60 kilometer, zijn bewegwijzerd, duidelijk beschreven of kunnen worden ingeladen middels een QR-code en leiden zo min mogelijk langs drukke wegen.

Vertrektijden zijn dagelijks tussen 9:00 en 13:00 uur. De eindcontrole sluit dagelijks om 17:00 uur.

Voorinschrijven

Voorinschrijven voor deelname van een, twee, drie of vier dagen is mogelijk van 1 maart tot 2 juli. Dit kun je doen via de website van de organisatie: www.fiets4daagsedepeel.nl, waar je ook meer informatie kunt vinden over de drie startplaatsen. Uiteraard is ook inschrijven tijdens de Fiets4Daagse op elke startlocatie mogelijk. Voor nadere inlichtingen: [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie