Inschrijvingen Kivakemo 2024 geopend

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Stichting Kivakemo

Kivakemo staat voor Kindervakantiewerk Keent-Moesel en vindt dit jaar plaats van 5 t/m 9 augustus (week 32). Deze week is bedoeld voor alle kinderen van de basisscholen in de wijken Keent, Moesel, Graswinkel en Fatima. Gedurende de week worden er leuke activiteiten georganiseerd: vijf geweldige dagen vol avontuur, sport, spel en plezier.

Wil je jouw zoon of dochter aanmelden voor Kivakemo 2024? Dat kan tot en met 18 april via www.kivakemo.nl. Het thema is dit jaar ‘Disco’.

Aanmelden (spel)leiding

Zit je niet meer op de basisschool, maar wil je wel helpen om kinderen een fantastische week te bezorgen? De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste (spel)leiding voor tijdens deze te gekke week. Wil jij je aanmelden als (spel)leiding, ga dan ook naar de website van Kivakemo.

Kijk voor meer informatie op de website www.kivakemo.nl of de bijbehorende Facebook-pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie