Jeroen Goubet draagt stokje over na 15 jaar raadslidmaatschap

Algemeen Politiek Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Weert Lokaal

In februari 2024 markeerde een bijzonder moment voor raadslid Jeroen Goubet; hij vierde zijn 15-jarig jubileum als raadslid. Deze mijlpaal heeft Jeroen doen besluiten het stokje over te dragen aan Jurrella Kleinmoedig, die al enige tijd de rol van fractievoorzitter op zich heeft genomen.

Eervol werk

Jeroen Goubet, die sinds zijn eerste beëdiging in 2009 deel uitmaakt van de gemeenteraad, reflecteert op zijn periode in de raad: “Het raadslidmaatschap is mooi en eervol werk, maar het neemt ook veel tijd in beslag. Ik ben van mening dat je deze taak uit volle overtuiging moet vervullen en het mag ook geen routine worden. Na lang overwegen heb ik besloten dat het tijd is voor iets nieuws.”

Overgang

Hoewel Jeroen tot het zomerreces actief zal blijven als raadslid voor Weert Lokaal, zal de overgang naar een nieuwe fase soepel verlopen. Jurrella Kleinmoedig, de nieuwe fractievoorzitter, heeft haar waardering uitgesproken voor Jeroens inzet en toewijding: “We gaan Jeroen zeker missen. Hij is iemand met een groot sociaal hart, wat helemaal past bij de kernwaarden van Weert Lokaal: open, sociaal en betrokken. Ik heb enorm veel respect en waardering voor de beslissing die Jeroen voor zichzelf heeft genomen.”

Belangen van de inwoners

Met het oog op de toekomst heeft de fractie van Weert Lokaal Paul Spruijt benoemd als mede-fractievoorzitter. “De fractie is heel blij met Paul in deze nieuwe rol. We zijn ervan overtuigd dat zijn inbreng en betrokkenheid ons zullen helpen onze doelstellingen te bereiken en de belangen van de inwoners van Weert te behartigen”, aldus Kleinmoedig.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie