Kampioenskansen VC Fortutas Recreanten Dames

Algemeen Nederweert Sport Reageer 1 min. leestijd
Foto via VC Fortutas

Nederweert – De Recreanten Dames 1 van VC Fortutas zijn aan een goed seizoen bezig in de liefhebberijcompetitie. Dit seizoen werden nagenoeg alle wedstrijden gewonnen; slechts één keer werd er gelijkspel behaald. Met nog twee wedstrijden te gaan in de competitie zijn de kampioenskansen van het volleybalteam enorm vergroot.

Op basis van de huidige tussenstand lijkt het er op dat met nog één keer een set winst in een van de komende twee wedstrijden het kampioenschap gevierd kan worden door de dames van Fortutas. Dit kan gebeuren in een van de twee laatste wedstrijden van dit team in dit seizoen:

  • Donderdag 21 maart, 19.30 uur: Accretos 1 – VC Fortutas 1 (sportzaal Roggel)
  • Donderdag 28 maart, 20.00 uur: VC Fortutas 1 – Govoc 1 (sporthal de Bengele Nederweert)

Toeschouwers zijn van harte welkom om de dames te komen aanmoedigen naar het kampioenschap.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie