Laatste kavels voor Huttenbouwspektakel in Budel-Dorplein 

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto door Bart Lijten

Budel-Dorplein – Na drie edities op het sportpark in Budel, verhuist het Huttenbouwspektakel voor de editie van 2024 terug naar Budel-Dorplein. Het huttenbouwen vindt dit jaar plaats op 18 en 19 mei, het thema is ‘kermis’ en volgens de organisatie belooft het spectaculairder dan ooit te worden. De inschrijvingen zijn inmiddels gestart en er zijn nog enkele kavels beschikbaar.

Het programma

Alle kinderen uit de regio mogen samen met hun vriendinnetjes, vriendjes, papa’s en mama’s hun droomhut komen timmeren. Het liefst een beetje stevig, want ’s avonds mogen ze erin blijven slapen. Behalve timmeren staat er nog veel meer op het programma; niemand hoeft zich ook maar enig moment te vervelen.

Na afloop van het evenement mag iedereen ’s middags het hout van de hutten komen ophalen. Ideaal om thuis ook een hut te bouwen, stoere meubels te maken of kampvuur te stoken.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 18 mei en zondag 19 mei 2024
  • Locatie: St. Andreasveld in Budel-Dorplein
  • Inschrijven: jnbs.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie