Aanmelding Huiskamerfestival Weert gestart

Uitgaan Plaats een reactie 2 min. leestijd
Archieffoto Huiskamerfestival 2023

Na drie succesvolle eerdere edities van Huiskamerfestival Weert is het concept bewezen. Op zondag 13 oktober 2024 transformeren wederom overal in Weert huiskamers tot intieme podia voor lokaal muzikaal talent. Aanmelden van zowel huiskamers als muzikanten is vanaf nu mogelijk.

Huiskamerfestival Weert is het evenement dat toont wat de stad te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. In diverse huiskamers, tuinkamers, mancaves en gezellige garages kunnen liefhebbers luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats.

Met het festival draagt Weert bij aan laagdrempelige kennismaking met de veelzijdige talenten van muzikaal Weert. Muzikanten worden in de gelegenheid gebracht zonder investeringen in allerhande presentatiezaken hun muziek aan publiek te laten horen. Anderzijds worden geïnteresseerden uitgenodigd te genieten van live vermaak in de eigen wijk, bij hun eigen buren en kennissen.

Meedoen

Enthousiaste Weertenaren kunnen zich vanaf nu opgeven als huiskamer, muzikant, of als beide. Aanmelden kan tot 1 juli 2024 via www.huiskamerfestivalweert.nl. Hierna buigt de organisatie zich over een passende combinatie van muzikanten met locaties. Ook is het mogelijk dat huiskamers een eigen muzikant aanmelden.

Gezelligheid in huis

In huiskamers klonk het bij voorgaande edities unaniem: met het Huiskamerfestival haal je absoluut gezelligheid in huis. De sfeer van het samen genieten tijdens de intieme akoestische optredens is onnavolgbaar. Om het huiskamereigenaren nog gemakkelijker te maken steunt Albert Heijn Heerschap bovendien het festival, door elke aanmelding te belonen met een cadeaubon waarmee koffie, thee en wat lekkers voor op tafel kan worden gehaald.

Organisatie

Huiskamerfestival Weert wordt georganiseerd op initiatief van popcoördinator Linda Smeets. Ambiance Events uit Weert draagt zorg voor de organisatie. Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op www.huiskamerfestivalweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie