Praatje over je huis koel houden in de zomer

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Foto via Warm Wonen in Weert

De meeste mensen kijken ernaar uit: de heerlijk warme zomerdagen en lange zomeravonden. Lekker buiten zitten, want binnen is het vaak veel te warm. Toch zijn er veel slimmigheidjes om je huis overdag en ook ’s nachts koel(er) te houden.

“Het belangrijkste motto is: hou de warmte buiten”, zegt Frans van Tuel, projectleider Warm Wonen in Weert. Tijdens het gratis informatieve praatje op 25 april in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert geeft hij flink wat tips. Aanvang van het praatje is 19.30 uur. Aanmelden kan via www.warmwoneninweert.nl

De praatjes worden georganiseerd door Warm Warmen in Weert. Dit is een samenwerkingsverband tussen WeertEnergie, gemeente Weert en Wonen Limburg.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie