‘Probeer Golfdag’ bij Crossmoor op 20 april

Op zaterdag 20 april 2024 ben je van harte welkom op Golfbaan Crossmoor in Weert voor een open dag. Met de landelijke “Welcome to the club”-campagne wordt de mooie golfsport op een bijzondere manier gepromoot.

Probeer Golf

Iedereen die geïnteresseerd is in een kennismaking met de golfsport is van harte welkom. Je kunt gratis een proefles volgen, kennismaken met de baan en de prachtige natuur ontdekken. Alle informatie over de golfsport wordt verstrekt om te laten zien dat golfen niet meer de elitaire sport is die het vroeger was. Golfen is voor iedereen toegankelijk, 365 dagen per jaar. Bij Crossmoor kan jong en oud genieten van de prachtige natuur en gebruikmaken van de aanwezige faciliteiten.

Golfstart

Voor diegenen die golfen daadwerkelijk leuk vinden biedt Crossmoor tijdens de open dag bovendien het zogenaamde Golfstart-pakket aan. Dit is dé manier om op een snelle en vooral ook betaalbare wijze alle beginselen van de golfsport te leren. Het pakket omvat zes groepslessen met een extra mogelijkheid om gedurende die periode nog meer te kunnen oefenen.

Ga voor meer informatie en om je in te schrijven voor de open dag naar www.crossmoor.nl/probeer-golf/.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 20 april 2024
  • Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Golfbaan Crossmoor, Laurabosweg 8 in Weert
  • Meer informatie en inschrijven: www.crossmoor.nl/probeer-golf/