In- en uitchecken met betaalpas nu ook mogelijk in buurtbussen Arriva

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Reizigers kunnen voortaan eenvoudig reizen met een buurtbus van Arriva en betalen door in- en uit te checken met de betaalpas. Nu nog zonder kortingen of abonnement. Daarnaast blijft het mogelijk om te reizen met de OV-chipkaart of om een kaartje te kopen bij de chauffeur.

Reizen met de betaalpas is onderdeel van OVpay, de nieuwe manier van betalen in het ov. Eind januari 2023 werd deze nieuwe betaalvorm al geïntroduceerd in de treinen van Arriva in Limburg en sinds maart vorig jaar is het mogelijk om met een betaalpas of creditcard te betalen in de bussen van Arriva in Limburg. Vanaf nu kan er dus ook in de buurtbussen van Arriva in- en uitgecheckt worden met een betaalpas.

De buurtbussen van Arriva zorgen ervoor dat veel plaatsen bereikbaar blijven met het openbaar vervoer. Ze verbinden dorpen en steden volgens een vaste dienstregeling en route. Arriva heeft bijna 150 acht-persoons buurtbussen die worden gereden door vrijwillige chauffeurs. Weten waar ze rijden? Kijk op www.arriva.nl/over-je-reis/met-de-bus/de-buurtbus/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie