Meiden A1 Van Hoorn Carbide – VC Weert kampioen

Algemeen Kampioenen Onger os Sport Reageer 1 min. leestijd

Na een mooi seizoen, waarbij op één wedstrijd na alles werd gewonnen, vierden afgelopen zaterdag 30 maart de meiden van de A1 hun kampioenschap in sporthal Aan de Bron.

Voor aanvang van de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen werden de vlaggen en toeters al tevoorschijn gehaald. Er hoefde namelijk geen punten meer te worden behaald omdat de nummer 2 een paar dagen eerder punten had laten liggen. Dus met de kampioensschaal al in de pocket begonnen ze aan de wedstrijd.

En zoals je van een kampioen mag verwachten werd deze gewonnen met 4-0 waarna het feest kon losbarsten. Samen met de trouwe supporters, familie, ouders, opa’s en oma’s werd het nog een gezellig feestje.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie